party emotion focsani vrancea florin ghimpu
party emotion focsani vrancea florin ghimpuparty emotion focsani vrancea florin ghimpu

Foto video nunta / botez Focsani – Vrancea

Foto video nunta / botez Focsani, Vrancea – echipa noastra este formata din fotografi si cameramani tineri si entuziasti. Acordam o deosebita atentie detaliilor care fac diferenta.

Fiind pe piata industria muzicala de ani buni, am cunoscut si gusturile clientilor in materie de arta fotografica si video, de aceea am creat o echipa de profesionisti, care se conformeaza celor mai exigente gusturi. Au invatat de la cursurile si evenimentele la care au participat ca fotografia este o arta ce trebuie tratata cu cel mai mare respect, aceasta creand emotii si legaturi intre oameni.

Echipamentul nostru este compus din camere foto de ultima generatie, fotografiile find realizate cu camere digitale revolutionare, echipate cu obiective profesionale, ce vor surprinde in detaliu fiecare aspect al evenimentului tau. Suntem deschisi la nevoile si dorintele clientilor nostri. Filmarea este realizata in format Full HD, 4K

In portofoliul nostru avem clienti multumiti din Focsani, din diverse orase si comune din Vrancea si din judetele limitrofe.